Siyes uolls. Info ni best sangat kalau uolls dapat baca sampai habis. Salah satu cara uolls nak ringankan beban badan, beban otak hanya dengan ketul ais yang sejukkk tu!

Feng Fu ni ialah satu TITIK TEKANAN yang terletak antara hujung (tapak) tengkorak kepala dengan permulaan pada tulang tengkuk kita. Dengan kata lain, titik pertemuan antara belakang kepala ngan tengkuk.

17523209_1383712248338434_5783496137845297042_n

Kalau uolls rambut panjang, cer sanggul tinggi rambut, pastu rasa ngan jari tempat rambut paling bawah yang tumbuh. Betul-betul kat permulaan tengkuk, betul tak? So kat situ lah titik feng fu tu duduk. So, titik Feng Fu ni sangat mempengaruhi seluruh sistem tulang ngan otot badan kita.

Kalau uolls dapat amalkan tips murah, mudah, berkesan ni, InshaaAllah uolls akan dapat rasa macam 10 tahun lebih muda dan 20 kali lebih relaks daripada biasa. Tak pegi Maldives pun takpe dah.

Caranya, uolls meniarap dan ambik ketul ais pastu buh kat titik Feng Fu tu. Buat selama 25 minit. Kalau dalam tempoh masa tu ais cair, gantikan ngan ketul ais yang lain. Amalkan setiap pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tido.

17798980_1383712568338402_3182328920969139840_n

10 kesan power yang uolls akan dapat hasil dari Feng Fu ni (untuk sakit kronik, refer pada doktor dulu ya):

1) Tingkatkan kualiti tido. Kalau bese uolls ada Insomnia, dah ada atas katil pukul 10 malam, tapi pukul 12 tak boleh tido lagi ataupun sepanjang tido malam asyik terjaga sampai 12 kali, cer try Feng Fu ni

2) Hilangkan sengungut. Titik Feng Fu kat ujung tengkorak kita berkait rapat ngan menstrual cycle badan kita. Uolls boleh try cara ni sebelum decide telan panadol

3) Tingkatkan sistem pencernaan dan buang angin jahat keluar dari badan.

4) Kurangkan masalah Tiroid.

5) Hilangkan masalah selsema atau demam berulang (selagi demam tak disebabkan oleh jangkitan virus)

6) Kurangkan sakit kepala. Kalau selama ni hari-hari sakit kepala, uolls amalkan ais pada Feng Fu mungkin sakit kepalanya akan jadi jarang-jarang. Atau sekali sakit kepala berjam-jam, mungkin boleh dipendekkan setakat 30 minit macam tu sakitnya

7) Bantu kurangkan sakit arthritis

8) Bantu kurangkan serangan asma

9) Kurangkan stress dan rasa letih yang melampau

10) Buatkan mood uolls rasa best, rasa nak senyum, rasa tak nak marah.

Kalau uolls nak rasa efek yang lagi cepat dan berkesan, sambil-sambil uolls buat feng fu ni, uolls boleh wapkan minyak pati LEMON untuk segarkan badan dan minda yang letih dan dapatkan tenaga segera (energy booster).

Untuk mudahkan uolls tido malam, rehatkan fikiran daripada stress dan sedih, uolls boleh wapkan minyak pati LAVENDER pada waktu yang sama uolls buat feng fu

 

Uolls boleh cari zaty kat sini taw :

whatsapp zaty : +6018-9532991

personal message zaty di fesbuk : https://www.facebook.com/ezzatyhusni

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s